Lounge sfeer

Tips om een klein balkon in te richten.

Een balkon inrichten is vaak een lastige opgave. De ruimte is vaak beperkt en toch wilt u er iets leuks van maken. Heerlijk genieten van het zonnetje of lekker buiten genieten. Gebruikt u uw balkon niet dan zijn dit weggegooide vierkante meters. Dat zou echt zonde zijn, misschien heeft u wat aan deze tips om uw balkon op te fleuren.

Een loungebank voor buiten

Tegenwoordig is bijna iedere loungebank geschikt voor buiten. Dit betekent niet dat alle banken onderhoudsvrij zijn, maar ze kunnen wel allemaal buiten blijven staan. De meeste loungebanken hebben tegenwoordig een aluminium frame die gepoedercoat is. De poedercoat is aangebracht, omdat er dan geen zilveren kleur door het omliggende materiaal te zien is, zoals bijvoorbeeld vlechtwerkdraad. Lees meer over een loungebank voor buiten.


Lounge sfeer ideeën voor in je tuin

De perfecte lounge sfeer creëren in je tuin is niet voor iedereen even makkelijk. Hierbij een aantal ideeën om voor meer sfeer in je tuin te zorgen. Lees meer over lounge sfeer ideeën voor in je tuin.


Heb jij al een loungeset in je tuin?

Tegenwoordig is een loungeset bijna niet meer weg te denken uit de tuin. Veel huishoudens met een tuin hebben wel een loungeset  in de tuin staan. Een lekkere plek om heerlijk met je gezin of familie te relaxen. Lees meer over een loungeset in de tuin.