Heb jij al een loungeset in je tuin?

Heb jij al een loungeset in je tuin 628x416

Loungeset tuin

Tegenwoordig is een loungeset bijna niet meer weg te denken uit de tuin. Veel huishoudens met een tuin hebben wel een loungeset  in de tuin staan. Een lekkere plek om heerlijk met je gezin of familie te relaxen.

Welke loungeset past er in jouw tuin?

Heb jij al een loungeset in je tuin 250Op het gebied van loungesets zijn er zoveel verschillende opstellingen, kleurstellingen en materiaal keuzes mogelijk, dat er voor ieder wat wils verkrijgbaar is. Heb je een kleine tuin, maar wil je toch een heerlijke loungeset in je tuin, dan is dit mogelijk. Je hebt al een hoekbank die een plek van 220x220cm nodig heeft in de tuin. Of een lounge tweezitsbank (breedte 140cm) met twee losse fauteuils en een salon tafel is ook mogelijk.

Je ziet dat een kleine tuin geen argument hoeft te zijn om geen loungeset aan te schaffen. Heb je een grote tuin, dan zijn er uiteraard ook mooie ruime lounge hoekbanken die je zelfs nog uit kunt breiden met extra tussen elementen. Op deze manier kun je een loungeset helemaal passend maken op je terras.

Naast het formaat van een loungeset moet de set ook mooi passen in de tuin qua materiaal en kleurstelling. Voor loungesets worden veel verschillende materialen gebruikt zoals: kunststof vlechtwerk draad in rond of plat, textilene all- weather stof, silver tex, aluminium en teak hout. Heb je een romantische tuin dan past een gevlochten loungeset in een bruintint wellicht mooi. Maar heb je een strakke tuin, dan is een silver tex of aluminium een goede keuze.

Onderhoud loungeset tuin

Wanneer je een mooie loungeset in de tuin hebt, dan wil je deze uiteraard wel zo lang mogelijk mooi houden. Zorg daarom altijd voor goed onderhoud voor je set. De set goed schoonhouden is belangrijk, om aantasting aan het materiaal te voorkomen. Daarnaast zijn er diverse beschermingsproducten op de markt om de set zo goed mogelijk te beschermen tegen alle weersomstandigheden.

Heb jij al een loungeset in je tuin 1012

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.