Lounge sfeer ideeën voor in je tuin

Lounge sfeer_uitgelicht_628

De perfecte lounge sfeer creëren in je tuin is niet voor iedereen even makkelijk. Hierbij een aantal ideeën om voor meer sfeer in je tuin te zorgen.

Vuur en vlam bij je loungeset

Met vuur creëer je al snel sfeer in een tuin. Met een stijlvolle lounge vuurtafel creëer je niet alleen veel sfeer in een lounge tuin, maar de koele zomeravonden worden ook nog een stuk aangenamer. Naast vuurtafels die bij een loungeset geplaatst kunnen worden, kan je ook gebruik maken van een hangende terrasverwarmer. Deze terrasverwarmer lijkt op een lamp, maar zorgt er juist voor dat je lichaam wordt verwarmt. Ook kleine sfeerlichtjes doen het goed. Allerlei weckpotten met waxinelichtjes geven naast warmte ook een prettige sfeer.

Kleur gebruiken voor loungesfeer

Door meer sfeer in je tuin te creëren kan je gebruik maken van kleur. Hierbij kun je denken aan leuke sierkussens in felle kleuren, een zelf gebreid plaid, maar ook een kleurrijk canvasschilderij aan de schutting. Kleuren in de tuin zorgen voor een echte lounge sfeer in de tuin.

BuitenkeukenLounge sfeer_afbeelding klein_250

Het ultieme loungen is natuurlijk wel met een grote, stoere buitenkeuken. Er wordt steeds vaker een “buiten aanrecht” gemaakt door middel van steigerhout met een barbecue erin gebouwd. Er hoeft dus helemaal geen kant en klare buitenkeuken gekocht te worden, maar deze kan ook zelf gemaakt worden.

Hangstoel voor buiten

Een heerlijk lounge sfeer krijg je zeker met het hangende ei in de tuin, de ultieme hangstoel voor komend jaar. In deze stoere schommelstoel kun je heerlijk relaxen, een boek lezen of genieten van de zon. De hangstoel is een echt eye catcher in je tuin.

Tuinverlichting

Een laatste idee voor meer lounge sfeer in de tuin is tuinverlichting. Tuinverlichting is niet altijd noodzakelijk, maar zorgt er wel voor dat de tuin extra gezellig wordt. Dankzij tuinverlichting kan er niet alleen overdag, maar ook ’s avonds worden gelounged in de tuin.

Lounge muziek

Heerlijke lounge muziek mag natuurlijk niet ontbreken. Zet een lounge playlist op, pak een drankje, ogen dicht en relax!

Privé genieten

En tot slot: je zit vast niet te wachten op nieuwsgierige buurjongetjes, toch? Wanneer je lekker privé samen wilt genieten in de tuin, zorg je ook voor een goede schutting, zodat je dat echte vakantiegevoel in je eigen achtertuin krijgt.

Heb jij zelf ook leuke ideeën voor meer lounge sfeer in je tuin? Laat ze hier aan ons weten!

Lounge sfeer_banner_1012breed

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.