Binnenkort een tuinfeest? Dit kan je echt niet vergeten!

Binnenkort een tuinfeest? Dit kan je echt niet vergeten

Geef je binnenkort een tuinfeest? Dan zijn er diverse dingen die je moet regelen. In dit artikel lees je welke dingen je zeker niet mag vergeten als je een geslaagd tuinfeest wil geven. Met de tips in dit artikel wordt jouw tuinfeest gegarandeerd een groot succes.

Catering

Een feestje is pas compleet als er lekkere drankjes worden geschonken en smakelijke hapjes worden geserveerd. Regel de catering van jouw tuinfeest ruim van tevoren en je weet zeker dat je lekker drinken kunt schenken en goed eten kunt serveren. Ook verstandig: reken uit hoeveel gasten er komen en stem je inkopen hierop af. Zo voorkom je dat je per ongeluk veel te weinig drankjes en/of hapjes in huis haalt.

Muziek

Zonder muziek is jouw tuinfeest maar een saaie bedoeling. Regel een box voor in de tuin en je kunt de hele avond fijne muziek draaien. Maak een afspeellijst en je hoeft niet meer naar de muziek om te kijken. Tip: licht de buren in over jouw tuinfeestje. Zo weet je zeker dat zij niet gaan klagen als je de hele avond buiten muziek draait.

Een partytent

Nederland heeft een wispelturig klimaat. Het kan de hele dag prachtig weer zijn, om vervolgens in de avond keihard te gaan regenen. Wil je voorkomen dat jouw tuinfeest letterlijk en figuurlijk in het water valt? Huur dan een partytent. Als het gaat regenen, kunnen al je gasten lekker droog staan.

 

 

 

 

 

 

 

En wordt het wat fris? Dan is een partytent ook zeker fijn, want onder deze tent blijft warmte goed hangen. Daarom is het onder een partytent minder fris. Een partytent huren is dan ook niet alleen verstandig als je regen verwacht, maar helpt ook tegen de kou.