3 tips om optimaal te genieten met je loungeset onder de veranda

3 tips om optimaal te genieten met je loungeset onder de veranda

Heb je een mooie loungeset onder de veranda staan? Dan wil je hier natuurlijk maximaal van genieten. Wij geven je graag enkele tips om deze zomer nog meer van jouw nieuwe loungeset te genieten. Zo haal je jouw investering in je nieuwe tuinmeubelen er pas echt goed uit.

Zorg voor verlichting

Zit je vaak in de avond onder de veranda? Dan raden wij je aan goede verlichting te kopen, zodat je jouw veranda in de donkere avonduren fijn kunt verlichten. De verlichting onder de veranda hoeft niet fel te zijn, maar het is wel prettig als je elkaar nog kunt zien tijdens het borrelen. Vaak is de aanschaf van een enkele lamp al voldoende om de veranda net iets lichter en gezelliger te maken.

Zorg voor warmte

In de avond kan het flink afkoelen, ook onder de veranda. Hier blijft de warmte beter hangen dan in de rest van de tuin, maar toch kan het snel fris worden als het zonnetje eenmaal verdwenen is. Wil je voorkomen dat je naar binnen moet verkassen als het fris wordt? Zorg dan niet alleen voor verlichting onder de veranda, maar zorg ook voor warmte. Leg bijvoorbeeld warme dekens neer of koop een terrasverwarmer. Zo maak je het een stuk aangenamer onder de veranda.

Investeer in een glazen schuifdeur

Wil je jouw veranda meer bij je huis betrekken? Koop dan een glazen schuifdeur. Met een glazen schuifdeur tussen jouw veranda en je huis in, worden deze ruimtes meer één. Bovendien laat een glazen schuifdeur veel licht door. Dit betekent dat je huis een stuk lichter wordt, zelfs op sombere winterdagen.