De top 5 lounge gas vuurtafels van 2019

Wil jij ook graag nog wat langer in de tuin kunnen blijven zitten op een heerlijke zomerse avond?
Dat is geen probleem met een verwarmende gas vuurtafel. Deze vuurtafel zal je de hele avond opwarmen zodat jij nog even lekker buiten kan loungen en genieten.

Cozy Living gas vuurtafel Faro
Deze Faro Cozy Living sfeerhaard is vervaardigd uit een onderhoudsvrije RVS brander en RVS topblad afgewerkt met weerbestendige aluminium planken. De RVS-brander wordt mooi weggewerkt door de meegeleverde lavastenen en vier houtblokken. De Faro sfeerhaard heeft het voordeel dat de gasfles erin kan worden opgeborgen. Geen last van een gasslang of gasfles op je terras.

Cozy Living gas vuurtafel Lisboa
Zie jij jezelf ook al heerlijk genieten in je tuin met een sfeervolle gas vuurtafel? Met deze Cozy living Lisboa sfeerhaard zit je er gegarandeerd lekker warm bij. De gas vuurtafel is gemakkelijk te ontsteken door middel van een elektrische ontsteking. De hoogte van de vlam is zelf in te stellen met een handige draaiknop.

Cosicube vuurtafel
De sfeervolle Cosicube gas vuurtafel voor tuin of terras is gemaakt van sterk, duurzaam en geïmpregneerd douglas sparrenhout en een hoogwaardige RVS-bovenplaat. De hoogte en de warmte van de vlammen kan je gemakkelijk regelen, zodat je bij iedere temperatuur heerlijk lang kunt genieten in jouw tuin. In de vuurtafel van 70 x 70 cm kan je eenvoudig en veilig jouw (kunststof) gasfles van maximaal 5 kg opbergen.

Cosiloft lounge vuurtafel
Ben jij op zoek naar een moderne vuurtafel die je ook ideaal als loungetafel kunt gebruiken? Dan is de Cosiloft lounge vuurtafel grijs zeker een goede keuze. De Cosiloft loungetafel heeft een opbergruimte voor een gasfles van 5KG. Geen last van een gasslang of gasfles op je terras.

Cozy living vuurtafel Albufeira
De gas vuurtafel is gemakkelijk te ontsteken door middel van een elektrische ontsteking. De hoogte van de vlam is zelf in te stellen met een handige draaiknop. De gas vuurhaard heeft een breed tafelblad waardoor je nog ruimte hebt voor je hapje en drankje. Daarnaast heeft de gastafel een prettige hoogte van 61 cm en is daarmee geschikt bij vele loungesets. Met een gasfles van vijf kilogram op een reguliere stand kan je genieten van ca. acht branduren.

Het onderhouden
De tafels zijn veelal onderhoudsvrij en dat is natuurlijk een belangrijk voordeel. Kies je voor een hardhouten exemplaar? Dan doe je er goed aan om deze twee keer per jaar met olie in te smeren. Steigerhouten tafels kun je het beste bewerken met beits. De vlammenbak en het deksel kun je gemakkelijk schoonmaken met een doekje en wat schoonmaakmiddel. De brander heeft verder geen onderhoud nodig.

Accessoires voor bij een gas vuurtafel
Voor jouw vuurtafel is het mogelijk om er een ombouwset van glas voor te kopen. Dit is een mooie en een veilige oplossing voor het beschermen van het vuur, je zult geen last meer hebben van het rook of de vuur vonken. Wat ook erg leuk kan zijn, is een mooie bijzettafel voor de naast de vuurtafel. Super handig om hapjes en drankjes op te plaatsen.