Loungen in je eigen zwembad!

Loungen in je eigen zwembad in je achtertuin, in de avond kijken naar de zonsondergang of gezellig met je familie een drankje doen? Wie wil dat nou niet? Een zwembad is natuurlijk ook erg leuk voor de kinderen. De Intex zwembaden zijn ideaal om tijdens de zomerdagen in de tuin te zetten. Het opzetten van een Intex zwembad kost slechts 30 minuten en door het handige leegloopventiel is het zwembad aan het eind van de zomer ook zo weer opgeruimd.

Welk zwembad past in jouw tuin?

De zwembaden hebben verschillende maten. Zo heb je zwembaden voor één persoon maar ook zwembaden voor zes personen, voor elke tuin een bijpassend zwembad. Je hebt de zwembaden in verschillende vormen; ronde zwembaden en rechthoekige zwembaden. Ze passen perfect in elke tuin. De Intex zwembaden zijn gemaakt van top kwaliteit kunststof materialen. De zwembaden hebben een stevige constructie van een robuust, gecoate metalen frame met een gerasterde polyester binnenlaag met aan beide zijden een dikke duurzame PVC buiten laag.

Ideaal: zwembadaccessoires

Voor de nachten is het erg handig om een afdekzeil aan te schaffen zodat er geen viezigheid in het zwembad komt en tenslotte blijft het zwembad beter beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden. Het is ook erg handig om een trapje aan te schaffen zodat je gemakkelijk en veilig het zwembad in kan. Ook heb je zwembadtegels, die zijn zeer geschikt om de onderzijde van je Intex zwembad te beschermen, ze zijn ook rondom het zwembad te gebruiken. De vloerdelen bestaan uit acht losse en gemakkelijke puzzelstukken die eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn. Het is oneindig uit te breiden. Daarnaast zijn de Intex  zwembadtegels gemaakt van schimmelwerend polyethyleen (kunststof). Verder is er nog een filter pomp die zorgt dat het zwembadwater van goede kwaliteit blijft, zodat je onbezorgd van een helder zwembad kunt genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.