Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn erg functioneel en creëren veel sfeer in uw huis. Vouwgordijnenexpert.nl verkoopt vouwgordijnen van het merk Verano die na genoeg bij elke stijl passen en daarom zijn ze ook erg goed te verwerken in elk interieur. Met vouwgordijnen krijgt u de eigenschappen van normale gordijnen, maar met een hedendaagse uitstraling. 

Van stof tot sfeer

Met de door u gekozen stof en kleur kiest u de sfeer die uw vouwgordijnen uitstralen. U kunt kiezen uit verschillende transparanties en u heeft de mogelijkheid om een basic of een luxe stof uit te kiezen. De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester. Bent u opzoek naar een neutrale kleur die veel rust geeft in uw huis? Dan is een wit of antraciet vouwgordijn een goede optie. Wilt u juist wat meer drukte creëren in uw huis? Dan is een felle blauwe of een vurig rode tint een goede keus.

Aanvullende opties

Bij aanschaffing van een vouwgordijn heeft u de mogelijkheid om verschillende uitbreidingsopties te selecteren zoals een volant (half of heel) of baleinen aan de voorzijde. Een volant is een strook stof aan de onderkant van het vouwgordijn die zonlicht tegenhoud als het gordijn is opgetrokken. Baleinen zijn staafjes die in de vouw zitten van elke strook stof. Vouwgordijnen met baleinen hebben een strakkere en meer eigentijdse uitstraling.

Vouwgordijnen op maat gemaaktbezorging

Hebben uw raamkozijn een lastige maat? Geen probleem! Bij Vouwgordijnenexpert heeft men ook op maat gemaakte vouwgordijnen die op de millimeter nauwkeurig gemaakt worden en gratis bij uw thuis bezorgd worden! De vouwgordijnen kunt u bedienen door middel van een bedieningsketting, met deze ketting vouwt u het gordijn zonder moeite open en dicht. Alle vouwgordijnen worden met een apart bevestigingssysteem geleverd, hierdoor kunt u de gordijnen makkelijk tegen het raam ophangen. Dus voor een goedkope, maar kwalitatief hoogstaand vouwgordijn van het Nederlandse merk Verano zit u goed bij vouwgordijnenexpert.nl! Deze online shop staat voor service, kwaliteit en gemak en helpt u graag bij het uitzoeken van het perfecte vouwgordijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.