Tuinstoelen in frisse en stralende kleuren

Wie de prachtige kleuren van de natuur buiten naar binnen wil halen, kan dat met bloemen en planten doen, maar ook op een andere manier. Je kunt jouw tuin, terras of balkon namelijk ook opvrolijken met leuke en prachtig gekleurde tuinstoelen. De webshop van DesignmeubelenStyle.nl  biedt je een uitgebreide en schitterende collectie vrolijk gekleurde stoelen die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Deze stoelen hoef je niet alleen voor buiten te gebruiken, je kan ook binnen een geschikte plek uitzoeken voor deze betaalbare designstoelen!

De uitgebreide collectie design tuinstoelen voor buiten is zo groot, dat we ze niet allemaal voor je kunnen omschrijven. Wel hebben wij een selectie gemaakt van onze leukste modellen. De designstoelen voor de tuin waar wij je vandaag over gaan vertellen, zijn de modellen Xavier, Pinto, Veloso en Glox. Al deze stoelen zijn gemaakt van kunststof en zijn bovendien in verschillende, prachtige kleuren leverbaar. En wat dacht je van de aantrekkelijke prijs?

Xavierxavier

De Xavier is makkelijk te herkennen aan het mooie, harmonieuze model van de zitting. De kunststof zitting zit erg comfortabel, en is leverbaar in een groot aantal schitterende kleuren. De stoelen van Xavier kan je in één van de acht kleuren kiezen, maar je kan ook een keuze maken uit een combinatie van diverse kleuren om zo tot een speels en vrolijk karakter te komen.

Pinto

De Pinto heeft een geheel uniek karakter gekregen door de uniek gevormde armleuning van deze designstoel. De zitting is erg comfortabel, en de rugleuning is iets hoger dan de rugsteun van de pintoXavier.

De Pinto stoelen zijn leverbaar in veel prachtige kleuren, waaronder diepere, fellere tinten en zachtere pastelkleuren. Als je jouw terras of tuin wilt laten opvallen, kan je het beste kiezen voor de Pinto in de kleuren geel of oranje. Door de felle kleuren is jouw stoel een echte blikvanger waar je ook nog een comfortabel van kunt genieten!

Veloso

De Veloso is één van de meest karaktervolle stoelen voor tuin, terras of balkon. Vooral de vormgeving zorgt voor een karakteristieke uitstraling: de rugleuning wijkt ver naar achteren, wat in contrast is met de armleuning die een sterke knik naar voren heeft en naar buiten wijkt. Ondanks het unieke design, zit de Veloso ook erg comfortabel. Deze designstoel is zeker geschikt om vele uren gezellig in de tuin of op het terras door te brengen, maar ook in de woonkamer of in de serre staat deze designstoel zeker niet op de verkeerde plaats! De Veloso is verkrijgbaar in diepere kleuren, waardoor het markante design nog meer benadrukt wordt. Heb je deze Veloso stoel in je tuin staan? Dan heb je echt iets unieks en geef je jouw tuin, balkon of terras een opvallende touch. Naast de diepere kleuren zijn ook de moderne kleuren beschikbaar zoals wit of zwart.

Gloxglox

Hoewel de Veloso al een uniek en karakteristiek design heeft, is de Glox nóg karakteristieker als het gaat om het design. Het kubische model van deze designstoel oogt strak, modern en daarnaast ook nog eens robuust. Vooral het robuuste karakter komt niet vaak terug bij kunststof designstoelen, waardoor de Glox zich echt onderscheidt van de standaard kunststof tuinstoel. Eigenlijk kunnen we de Glox niet eens meer een tuinstoeltje noemen, het is eerder een fauteuil die speciaal ontworpen is voor de tuin of op het terras. De stoel is breed en ruim, zodat het ultiem genieten is om erin te kunnen zitten. De Glox is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, grijs en een mooie lime kleur.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.