Nieuw: de verstelbare loungeset

verstelbare loungeset

Op zoek naar een hele praktische loungeset die je op allerlei mogelijke manieren kunt neerzetten? Lees dan snel verder! Want dé trend van dit moment is een multifunctionele loungeset die je op vele manieren kunt neerzetten. Dan kun je nog eens variëren in de inrichting van je tuin of terras. Een vaste loungebank die een groot formaat heeft en in een, niet te wijzigen, hoekopstelling staat is nog steeds het gros van de loungebank markt, maar er is zo veel meer! Kijk bijvoorbeeld eens naar een verstelbare loungeset voor optimaal comfort!

Rimini loungeset van Garden Impressions

Wel eens gehoord van de Rimini loungeset? Dit is een fantastische wicker vlechtwerk verstelbare loungeset van het kwaliteitsmerk Garden Impressions. Dit merk staat bekend om haar hoogwaardige lounge producten voor de tuin en vooral om de grote collectie loungesets voor buiten. Nieuw in de collectie van 2016 is de verstelbare Rimini loungeset, een grote loungebank met mooie losse lounge elementen, een lounge tafel en – heel bijzonder –  een grote kap waardoor je een beachhouse effect krijgt. Denk maar eens aan de rieten strandstoelen van vroeger, maar dan in een grote loungebank voor buiten variant. Het beste van stijl en praktisch gemak, want je zit heerlijk uit de wind en in de zon!

Verstelbare loungeset kopen?

De Rimini verstelbare loungeset is te koop bij tuinmeubelspecialist Tuinmeubelland.nl, die met drie mega stores en een grote webshop tot de grootste partijen in Nederland behoort. Het is geen goedkope set, maar wel een hele uitgebreide en je kunt er jaren mee vooruit. Ook enthousiast geworden? Bekijk hier de Rimini loungeset! en bekijk ook vooral het mooie filmpje waardoor je de set nog beter kunt bekijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.