Meubelzaak Vriezenveen

Voor een werkelijk schitterende eerste indruk, zijn persoonlijk gekozen stukken en meubilair een teken van individualiteit. Bij meubelen vriezenveen weten ze je huis te transformeren van gewoon naar iets buitengewoons. Belangrijker nog, hun breed scala aan opties betekent dat je echt een persoonlijke touch zet aan iedere ruimte.

Voor ieder wat wils!
Is jouw stijl speels of chique, volledig modieus, klassiek of artistiek?
Bij meubelwinkel vriezenveen hebben ze precies wat je nodig hebt om uw huis te bezielen met levendige kleuren en texturen die werken.

Comfortabele banken en sofa’s zijn een must-have voor elke huiskamer, zodat familie en vrienden zich kunnen ontspannen na een lange dag en genieten van hun favoriete entertainment. Neem zeker een kijkje bij de accessoires: vazen, kaarsen en andere decoratieve objecten die van uw huis een thuis maken.

Totale interieurinrichting
urbansofaBij meubelzaak vriezenveen stopt de inrichting niet bij de woonkamer. Van adembenemende bedden en kasten in de slaapkamer tot elegante tafels, stoelen en banken voor uw eetkamer, de lijst om uw huis smaakvol in te richten is bijna onbegrensd. Zelfs de kleinste kamertjes zoals de wasruimte of garage kunnen er beter en functioneler dan ooit uitzien met kasten en rekken voor een praktische opbergruimte.

Ons verhaal
We maken het eenvoudig om uw persoonlijke stijl thuis uit te drukken.
Onze missie is drieledig:
1) We bieden een brede keuze in onze producten en diensten en helpen de klanten een huis te creëren dat hun verhaal vertelt.
2) We bouwen aan een duurzame relatie met klanten, medewerkers en partners door inspiratie, gesprek, evenementen en activiteiten.
3) Bij meubelen vriezenveen richten we ons op eerlijke handelspraktijken in alles wat we doen, van handgemaakte en lokale producten, met duurzame en ecologisch verantwoorde transport.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.