De beste loungeset beschermhoezen

Iedereen wil zo lang mogelijk plezier hebben van hun loungeset. Het najaar is weer aangebroken en we gaan weer massaal de tuin opruimen. Dan is de loungeset aan de beurt, maar wat moet u doen met uw loungeset? Het is belangrijk om uw set goed te reinigen voordat u hem opbergt of afdekt met een loungeset beschermhoes.

Reinigingsmiddelen

120326-10Loungesets zijn er in allerlei materialen en verschillende afmetingen. Voor ieder materiaal zijn er speciale reinigingsmiddelen te koop. Het is daarom belangrijk om te onthouden van wat voor materiaal uw loungeset gemaakt is. Deze reinigingsmiddelen zorgen ervoor dat alle vuil, vet en andere soorten vervuilingen worden gereinigd. Dit is per materiaal verschillend, omdat elk materiaal een verschillende behandeling nodig heeft. Wanneer u uw loungeset gereinigd heeft is het raadzaam om hem daarna te behandelen met een beschermer. Deze beschermers zorgen voor het behoud en uitstraling van uw loungeset. Veel beschermers bevatten een middel dat ervoor zorgt dat uw loungeset zo min mogelijk verkleurt door de UV-straling van de zon. Zo kunt u de levensduur van uw loungeset verlengen en er meer plezier van beleven in het voorjaar en de zomer.

Beschermhoezen

25614633_s-aerocover-loungesethoes-vormIs uw loungeset goed opgedroogd van het reinigings- en beschermingsbehandeling dat u gehouden heeft. Dan is het verstandig om hem tegen de najaarsstormen en winter te beschermen. Dit kunt u doen door een passende loungeset beschermhoes aan te schaffen. Elke loungeset heeft verschillende afmetingen. De ene heeft een hoek en losse tafel, de andere bestaat weer uit allerlei losse onderdelen. Voor elke vorm en afmetingen is er wel een geschikte beschermhoes te koop.

De beschermhoes is hoofdzakelijk gemaakt van het materiaal polyester, met binnenin een PVC coating.
Zo’n loungeset beschermhoes is vuil- en waterafstotend, dit wil niet zeggen dat die 100% waterdicht is. Het is dus raadzaam om uw stoelkussens binnen op te bergen of een opbergbox ervoor aan te schaffen. Er zit een elastiek onderaan de beschermhoes verwerkt, zodat deze strak om uw loungeset bevestigd kan worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.