Lounge relax fauteuils

De zomer begint er steeds meer aan te komen en iets wat daar zeker bij hoort is het relaxen in de tuin of op het terras. Dit kan je natuurlijk doen in een standaard tuinset, ligstoel of loungeset, maar er zijn ook mooie lounge relax fauteuils. Tuinmeubelland.nl heeft een ruim aanbod relax fauteuils in verschillende materialen en kleuren.
Santa Rosa relax fauteuils van Garden Impressions

De comfortabele Santa Rosa relax fauteuils is een heerlijkste lounge stoel voor in uw tuin. Lekker tot rust komen met een lekker drankje in de brandende zon. In deze stoel is het optimaal genieten van het lekkere weer in de zomer. De voetenbank die bij te bestellen is zal zorgen voor extra comfort en genot. Met de hendel aan de zijkant van de stoel is het mogelijk om de stoel in verschillende standen te zetten. De stoel heeft een stevig alumiunm frame en is gemaakt van wicker vlechtwerkdraad. De Santa Rosa relax fauteuil is verkrijgbaar in de kleuren new kubu en passions pillow met zandkleurige kussens.

Lounge fautuils bij uw loungeset02222gs_750

Voor bijna elke loungeset is er ook een bijpassende lounge fauteuil verkrijgbaar. De Robinia Lounge Fauteuil die hiernaast op de foto staat is een voorbeeld van een heerlijke loungesto
el voor bij de loungeset. Er zijn veel combinatiedeals waarbij je bij de aanschaf van een loungeset al één of twee loungefauteuils bijgeleverd krijgt. Naast deze Robinia loungefauteuil zijn er nog heel veel andere relaxstoelen in bij verschillende loungesets verkrijgbaar.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.