De nieuwste Lounge Relax Fauteuils van 2017!

lounge relax fauteuils

Op zoek naar een mooie Lounge Relax Fauteuil? Kijk dan eens naar de Santa Rosa lounge relax fauteuil set van Garden Impressions. Met deze set Santa Rosa relax stoelen van kwaliteitsmerk Garden Impressions kan je samen urenlang genieten in de tuin. Deze prachtige lounge relax stoelen zijn absolute toppers op het gebied van zitcomfort, uit deze stoelen wil je werkelijk niet meer opstaan. De twee lounge stoelen met voetenbank kunnen bijvoorbeeld worden aangevuld met een handige bijzettafel met glasplaat. Alles van Garden Impressions Outdoor, hét kwaliteitsmerk voor tuinmeubelen.

Topkwaliteit Lounge Relax Fauteuils

Met de lounge relax fauteuils Santa Rosa stoelen ben je verzekerd van een uitstekend comfort. Deze stoelen zijn geschikt voor een lekker kopje koffie in de ochtend zon, een middag relaxen in de zon of genieten van een zwoele zomeravond. De rugleuning van deze stoelen is door middel van een traploze gasveer te verstellen. In combinatie met de polyester dikke, comfortabele kussens zorgt dit voor veel plezier.

Garden Impressions luxe lounge stoelen

Deze Santa Rosa tuinstoelen beschikken over onderhoudsvrij aluminium binnenframe met daaromheen hand gevlochten 5mm half rond kunststof wicker vlechtwerkdraad. Deze lounge stoelen worden geleverd met bijpassende voetenbank en een handige bijzettafel met glasplaat. Deze tuinmeubelen worden compleet gemonteerd geleverd en zijn te verkrijgen van het merk Garden Impressions via Tuinmeubelland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.