Dé loungeset trends van 2017

garden impressions lounge dining set

Op zoek naar een mooie, nieuwe loungeset voor in je tuin? Kijk dan eens naar de allernieuwste collectie van 2017 loungesets! Nu het voorjaar weer is begonnen hebben heel veel tuinmeubel speciaal zaken de nieuwe collectie weer binnengekregen. En ook dit jaar zijn er weer veel prachtige loungesets, lounge diningsets en heerlijke lounge relax fauteuils te bewonderen. Lees snel verder en laat je inspireren!

All weather loungesets

Bij loungen denk je al snel aan heerlijk relaxt onderuit gezakt liggen in een loungeset buiten. Alleen jammer van die kussens die elke keer weer naar binnen moeten. Denk dan ook eens aan de loungesets met innovatieve all weather kussens. Die kan je namelijk lekker buiten laten liggen. Dat is relaxed en in 2017 helemaal hip!

Comfortabele, multifunctionele sets

Gemak dient de mens, daarom zien we in 2017 veel nieuwe loungesets met multifunctionele eigenschappen. Denk aan verstelbare tafeltjes, rugleuningen en allerlei oplossingen voor extra comfort. Bijvoorbeeld door het gebruik van extra dikke kussens en voetenbankjes. Natuurlijk bij voorkeur ook geschikt voor alle weersomstandigheden!

Lounge dining sets 2017

Na de opkomst in afgelopen jaar, maakt de categorie lounge dining, oftewel loungesets met een hogere zithoogte en hogere tafel, nu echt een vlucht. Het is tenslotte ook de ideale combinatie tussen een tuinset en loungeset!

Meer weten? Neem eens een kijkje op Loungesetdiscounter.nl voor de nieuwste loungesets van 2017!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.