Alles over de Cosi Fire Lounge vuurtafels

Houdt u net van dat beetje extra sfeer in uw tuin en wilt u er ook nog lekker warmpjes bij zitten? Kies dan voor een mooie vuurtafel. Een vuurtafel is een ideale sfeermaker voor op het terras of elders in de tuin. Daarbij geeft de vuurtafel een heerlijke, aangename warmte. Het is nog heel even geduld hebben, maar dan kunnen we weer genieten van heerlijke zomeravonden. Met een vuurtafel kunt u deze, vaak wat frisse, Nederlandse zomeravonden prima verlengen. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt om lekker bij na te tafelen, voor  feestjes, maar ook zeker voor een stijlvolle uitstraling bij een business feestje.

Waarom een Lounge vuurtafel van Cosi Fire?

Bent u op zoek naar net wat meer sfeer in uw tuin? Cosi Fire vuurtafels geven dit aan uw tuin mee. Dit eigentijdse, nieuwe merk brengt trendy vuurtafels op de markt. Hun doel; uw eigen hotspot gevoel creëren in uw eigen tuin, op uw eigen terras of op uw eigen balkon. Deze duurzame vuurtafels zijn multifunctioneel; naast de sfeer, gezelligheid en de heerlijke warmte, kunt u er ook nog op     barbecueën en steengrillen. De gasfles van de Cosi Fire vuurtafels past in de tafel zelf en zijn dan ook netjes weggewerkt. Cosi Fire vuurtafels zijn er in vele soorten en maten.
Tekst 13 afb 1

De Cosi Fire Lounge Vuurtafels

Zo is er de Cosidrum. Deze vuurtafel is geïnspireerd door ronde vormen, kleur en strakke belijning. Deze vuurtafels zijn gemaakt van composiet. Dit materiaal geeft dezelfde uitstraling als beton, maar ze zijn een stuk minder zwaar. De Cosidrum is verkrijgbaar in wit, grijs, zwart en liegroen.

De Cosicube is daarentegen uitgevoerd met een mooie mix van materialen en is robuust en stijlvol. Deze vuurtafel is opgebouwd uit hout en RVS en heeft een rustige, casual uitstraling.

Heeft u wat minder ruimte, maar wilt u toch dezelfde gezelligheid creëren? Dan is de Cosiconcrete wellicht een optie. Deze vierkante uitvoering is met 60×60 cm het kleinste model uit de collectie. Ondanks dat past er, net als bij de andere vuurtafels, toch een 5 kg gasfles in. Nieuw in 2016 is de Cosilines; een vuurtafel met strakke horizontale latten, afgewerkt met een mooie RVS bovenplaat.

Mogelijkheden genoeg  dus; laat die heerlijke, lange zomeravonden nu maar komen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.