3 tips om een geslaagd tuinfeest in de winter te organiseren

Gaat u een binnenkort een winters tuinfeest organiseren, maar weet u niet zo goed hoe u dit moet aanpakken? Het is natuurlijk niet vanzelfsprekend dat een tuinfeest midden in de winter wordt gegeven, maar toch kiezen er steeds meer mensen voor om dit toch te doen. Met deze drie tips hopen we dat u ook een geslaagd tuinfeest kunt organiseren in de winter.

1. Plaats een tent

Wat is een winters tuinfeest zonder tent? U kunt deze tent als verlengstuk van uw huis zien. Het grote voordeel van een grote partytent is dat al uw gasten droog blijven en de warmte niet ontsnapt. Het beste is dus om onder deze tent ook een terrasheater te plaatsen, zodat niemand kou vat. U zet de heater op een bepaalde temperatuur en genieten maar! Zorg dus voor een grote partytent waar zo goed als iedereen onder past en waar de warmte blijft hangen.

2. De tuin inrichten

Tijdens uw tuinfeest is het natuurlijk ook gebruikelijk om al uw tuinmeubelen ter beschikking te stellen aan uw gasten. Heeft u een tuintafel met stoelen? Zet deze dan op een logische plaats in de tuin neer dat anderen kunnen staan en diegenen die willen zitten, dit ook kunnen doen zonder dat ze tegen elkaar aanbotsen. Nu we het toch over staan hebben, heeft u ook al gedacht een statafels? Deze doen het namelijk altijd goed, want hier kunnen mensen met elkaar praten terwijl u ervoor zorgt dat een hapje en drankje aanwezig is op deze tafels. Zet de loungeset mooi neer, doe de terrasverwarming en verlichting aan, succes gegarandeerd.

3. Luxe in de tuin!

3 tips tuinfeest 250Als u een grotere tuin heeft is het ook niet ondenkbaar dat u meerdere attributen heeft. Het is dan ook een idee om deze in te zetten tijdens uw tuinfeest. Heeft u bijvoorbeeld een jacuzzi of infraroodsauna, dan is het eens het overwegen waard om deze toegankelijk te maken voor uw gasten. Op die manier geeft u uw tuinfeest nog een extra tintje en zorgt u ervoor dat al uw gasten het als zeer geslaagd ervaren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.